Sabah Football Fan blog with news, schedule, result, statistic , records and more.

Tuesday, December 09, 2008

2009 Statistics

Team Statistics





































TitleResultMatch
Biggest home win2-0vs Sinar Dimaja (09 Jan 09)
2-0vs MBJB FC (09 Feb 09)
Most goals scored in a match2 Goalsvs Sinar Dimaja (09 Jan 09)
vs MBJB FC (09 Feb 09)
Longest unbeaten run4 Matchesvs Sinar Dimaja (09 Jan 09) - vs Shahzan Muda (16 Feb 09)

Individual Statistics
































TitleResultPlayerMatch
Most goals in a match by a player1 GoalLeopold Alphonsovs Sinar Dimaja (09 Jan 09)
Zainizam Marjan
Zulamri Muhammadvs MBJB FC (09 Feb 09)
Alto Jinus

Last Updated:16feb09

3 comments:

  1. Only 2-0 against Sinar Dimaja? It should be more!!!

    ReplyDelete
  2. cuba kasi training dorang tu bagus2 ba..kasi betul2 fit..yang kalau buli bilang urang lari tu ah,nda pandai slow ba..macam minit ke 90 tu,masi lagi buli lari laju..naa....barula sadap mengguring..suda dorang fit begitu,baru buli kasi dorang main macam mana pun kita punya coach tu mau..laju ka,pelahan ka..flexible bilang urang puti..ini nda,lari pun adui..tiada pick up..ancur..jangan kamu bilang nda buli,kalu nda buli, bagus jangan jadi pemain negeri..PEMAIN NEGERI..bkn kampung2 kau mau main ni..jangan telampau cakap ikut kemampuan pemain,kalau itu ja dorang mampu,bagus tukar pemain..main di peringkat daerah ja gitu tu..bukan NEGERI..harap2 pengurusan ambi tindakan la ahh..untuk kita juga ni bayau..barula sabah mantap..itu yang aku nampak laa

    ReplyDelete
  3. di peringkat bawahan pula ah,apa yang aku nampak,tiada suda yang pemilihan cam dulu2..dulu,round sluruh negri kan mau cari pemain utk di serapkan..sekarang?..try la pendekatan dulu tu,time tu,aku cakap sama kamu,aku sanjung betul sabah..sekarang,sakit ja atai ku meninguk..nda lebih dari main di daerah2 tu bah...apa itu..adui na se' nda kita pi mana2 kalau terus begini..sebelum smua urang lupakan pasal bula di sabah ni,bagus la buat perubahan drastik n pas tu cuba kekalkan..jangan telampau tukar2 coach tu..kau tinguk ferguson tu,dulu dorang pernah leading liga 12 point kan?tau2 ujung musim dorg nda pun menang..ada dia kana pecat ka?naa...pikir begitu tu ba

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...